BERKONGSI DENGAN RAKAN-RAKAN DI SINGAPURA & DARI AUSTRALIA...


Beliau bertanggungjawab secara langsung merangka program transformasi pembelajaran berasaskan teknologi berskala besar di beberapa buah universiti terkemuka di Singapura.

Puan Chai Lee Fung, anak jati kelahiran Batu Gajah, Perak, mengakui tugasan yang dipikul di Kota Singa itu begitu mencabar.

Sebagai seorang konsultan beliau sentiasa sibuk, tiada masa untuk memasak. Apatah lagi untuk mengupas bawang, potong cili, kisar dan menumis. 

Kehidupan beliau mula berubah apabila diperkenalkan dengan IBU SAMBAL D'APBROZE oleh seorang rakan sejak April lalu.


Kini memasak bukan lagi satu perkara yang sukar bagi beliau, IBU SAMBAL D'APBROZE banyak membantu dalam menyediakan makanan terutama apabila rindu pada masakan Malaysia.

Setiap bulan bila balik ke Kuala Lumpur beliau akan membawa balik ibu sambal ke sana dan berkongsi dengan rakan-rakan di Singapura.


Beliau juga turut berkongsi pula IBU SAMBAL D'APBROZE dengan rakan-rakan dari Australia.

ANDA BILA PULA???
Kunjungi pengedar/ejen kami pada pautan di bawah:

JOM MARI PAKAT BELI...

Comments

Popular posts from this blog

PRODUK IKS BIMBINGAN MARDI, FAMA, SME LINK BHD DAN DEWAN USAHAWAN MUSLIM MALAYSIA

FAKTA NUTRISI IBU SAMBAL D'APBROZE SECARA SAINTIFIK...