TAHAN LAMA...RASA TAK BERUBAH...MASIH SEDAP...WALAUPUN DISIMPAN 1 SETENGAH TAHUN!!!





Itulah kelebihan sambal tumis IBU SAMBAL D'APBROZE, ia dibuat begitu teliti bagi mengekalkan kualiti.

Telah diuji di makmal sebelum dipasarkan, malah proses menguji ketahanannya memakan masa hampir 2 tahun.



Setiap botol dijamin kepekatan kandungan bersihnya, bagi memastikan anda boleh menggunanya sebanyak kira-kira 10 sudu. 


Untuk masakan biasa-biasa (3-5 orang), memadai 1 sudu dah cukup!!! Sebab itulah anda harus milikinya.

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA NUTRISI IBU SAMBAL D'APBROZE SECARA SAINTIFIK...

5 MINIT JER SIAP! PENJENAMAAN/BRANDING BARU IBU SAMBAL D'APBROZE...

PRODUK IKS BIMBINGAN MARDI, FAMA, SME LINK BHD DAN DEWAN USAHAWAN MUSLIM MALAYSIA