KELEBIHAN MENU WARISAN MELAYU ADA PADA IBU SAMBAL D'APBROZE!!!


Sambal tumis D'APBROZE dibuat secara tradisional bagi mengekalkan keasliannya. Setiap kandungan bersih 220g hanya 24 peratus kelembapan bagi menjamin kepekatannya.

Ramuannya dijamin bersih & suci, tanpa bahan pengawet. Cara membuatnya diperturunkan daripada generasi ke generasi bagi memastikan kelazatan hidangan keluarga zaman silam.

Kini masa sudah berubah mengikut peredaran zaman. Kaum wanita sibuk dengan tugasan masing-masing, tiada lagi masa untuk kupas bawang, potong cili, blend dan menumis. 

Pada masa dahulu bahan-bahan tadi ditumbuk menggunakan lesung batu atau dikisar dengan pengisar batu sebelum dimasak menjadi sambal tumis. Itulah kelebihan resipi warisan Melayu dalam setiap masakan.

Resipi tradisi itu masih ada pada IBU SAMBAL D'APBROZE.
Bawalah balik sebotol, kami pasti hidangan seisi keluarga anda lain daripada yang lain. Encik suami pasti bertambah sayang…. Cuba laaaaa…. Tunggu apa lagiiiiii….

Comments

Popular posts from this blog

PRODUK IKS BIMBINGAN MARDI, FAMA, SME LINK BHD DAN DEWAN USAHAWAN MUSLIM MALAYSIA

FAKTA NUTRISI IBU SAMBAL D'APBROZE SECARA SAINTIFIK...