SANGAT MUDAH, SEDAP & CEPAT... MEMANG HEBAT PRODUK ORANG KITA...
"Sangat mudah, sedap dan cepat. Tentu surirumah-surirumah yang bekerja sukakannya", kata seorang usahawan rempah-ratus, Hayati Sal dari Meru, Kelang, Selangor.
Beliau hanya menggunakan dua setengah sudu IBU SAMBAL D'APBROZE pada
500g isi ayam dengan menambah halia, serai dan santan ketika memasak 'Ayam
Masak Ros'
Hayati melalui laman facebooknya, 'Tok Mama Kitchen', berkata "Menyertai
kursus FAMA hari tu... Jumpa peserta jual produk Ibu sambal. Beli sebotol dan
balik try buat ayam masak ros. Memang hebat-hebat la produk orang kita...jom
sokong produk orang kita".
Beliau pertama kali menggunakan IBU SAMBAL D'APBROZE selepas menghadiri
Seminar Kuasai Pemasaran Facebook Usahawan Agromakanan FAMA 2018, di Shah Alam,
baru-baru ini.
Comments
Post a Comment