IBU SAMBAL D’APBROZE YANG DIBOTOLKAN TIDAK ROSAK WALAUPUN DISIMPAN 2 TAHUN PADA SUHU BILIK


Cili kering merupakan bahan utama IBU SAMBAL D’APBROZE selain daripada bawang merah dan bawang putih.


Bahan tadi dimesin dengan begitu teliti sebelum dimasak dalam kuali besar.

Proses memasak memakan masa lama melalui bimbingan MARDI bagi memasti ketahanannya.

Tiada bahan pengawet dimasukkan dan aspek kebersihan amat dititikberatkan dalam proses ini.

Kelebihan IBU SAMBAL D’APBROZE yang telah dibotolkan ialah ianya tidak mengalami kerosakan walaupun disimpan pada suhu bilik selama dua (2) tahun.

Comments

Popular posts from this blog

PRODUK IKS BIMBINGAN MARDI, FAMA, SME LINK BHD DAN DEWAN USAHAWAN MUSLIM MALAYSIA

FAKTA NUTRISI IBU SAMBAL D'APBROZE SECARA SAINTIFIK...